Trådryllshyllan och sånt

Förra lördagen fick vi skjuts tillbaka till Gävle av pappa (tack!). Det gungade liiite på färjan och jag började må så himla illa, vilket höll i sig ända till Gävle. Mycket konstigt. 
 
I alla fall så tog jag med trådrullshyllan som jag har nämnt ett par gånger och så skruvade vi upp den. Blev SÅ himla bra. Kolla bara: 
 
 
Har snöat in lite på mintgrönt/turkost. Det syns också på bilden under. Jag har haft lite dåligt med förvaring i badrummet så när vi var på Ikea passade jag på att införskaffa rullvagnen som jag varit sugen på ett tag. Och en tvättkorg med lock, det är mycket trevligare när tvätten inte syns. Rullvagnen råkade ju dessutom passa fint med duschdraperiet (länk) som även det har lite samma färgnyans.... 
 
 
Idag har jag stickat, det kunde ni inte gissa, va.... Och nu letar jag efter en bra film att kolla på under tiden. Har alltid sagt att jag tycker mer om TV-serier, men igår såg jag Lars and the Real Girl och idag har jag kollat på The Perks of Being a Wallflower. Den första var riktigt bra och den andra helt okej, kanske lite för mycket high school-film men verkligen inte dålig. Niotillfem-Sandra brukar ha en tendens att tipsa om bra filmer, jag har läst om båda på hennes blogg.  
 

Kommentarer:

1 Jessica:

skriven

Du har sannerligen öga för hur man skall inreda. Det är som att läsa en inredningstidning :-). Så kul att se! Kramar från Jessie & the babes ;-)

Svar: Men tack, vad glad jag blir! Kram till er :-)
Malin Enros

2 Carina:

skriven

Ja allt kommer tillbaka. Kanske vi skulle ha sparat det mintgröna badrummet tros allt.. ;) Tur vi har en liten väggradiator i original-mint-kulör!

Svar: Så är det! Ska bli så roligt att se hur det blir efter allt renoverande!! Lite mintgröna detaljer är ju aldrig fel i alla fall ;-)
Malin Enros

Kommentera här: