Kommentarer:

1 Fredrik Larsson:

skriven

Fin ju. Söt hund. :D

Svar: Tack!
Malin Enros

2 Luxxie - kreativt kaos och konstigheter:

skriven

Men sjukt gullig ju! :D

Svar: Tack!! :-D
Malin Enros

3 Julia Lindfors:

skriven

Svar: Hej Malin, förlåt att jag inte svarat tidigare! Jag har läst 200 %, dvs 60 hp på en termin. Det har inte varit något problem alls och jag har inte hört något om max 45 hp. Det kanske gäller om man söker fristående kurser via antagning.se? När jag har läst mer än 100 % har det varit dels kurser inom ramen för juristutbildningen (som jag ju redan sedan länge är antagen till) och sedan "nya" kurser som jag sökt via antagning.se. Så fristående kurser jag sökt via antagning.se har aldrig överskridit 30 hp/termin. Jag vet inte om mitt svar hjälper dig, men jag hoppas att du får möjlighet att läsa kursen du skriver om! :-) Kram

4 Julia Lindfors:

skriven

Svar (igen): Aha, intressant! Vi behöver inte söka alla kurser inom ramen för programmet, vi antas automatiskt till dem i den ordning som är föreskriven (vi måste dock registrera oss på vår institution inför varje termin). Så om man har blivit antagen till juristutbildningen är man sedan "klar" med antagning.se (förutsatt att man inte vill läsa extra kurser). Så jag har ingen egen erfarenhet av mer än 45 hp genom antagning.se.

Det är ju väldigt oklart hur man ska tolka 45 hp-gränsen när det är som i ditt fall, att du redan är antagen men ändå måste söka kurserna som ingår i programmet. Mitt bästa tips är nog att du mailar till antagningen och förklarar din situation, jag har mailat dem ett antal gånger och fått bra svar. Det gäller bara att vara väldigt tydlig med vad man menar och exakt vad man vill ha svar på.

Det är klurigt att förstå sig på hela systemet och att försöka förutse vad som kan hända!

5 Jessica:

skriven

Det sprudlar ;-D

Svar: Eller hur :-)
Malin Enros

6 Janina:

skriven

Hej Malin, jättesöt hund. Jag tycker så mycket om dig o jag är såååå lycklig att Andreas o du har funnit varandra :)


Svar: Men åh, vad glad jag blir! Vilken tur att Andreas har en så gullig mamma också :-)
Malin Enros

7 Julia Lindfors:

skriven

Svar: Vad dumt! Det blir ju jätteorättvist då! :( Inte borde det ju vara någon skillnad på en utbildning med internt system och en med antagning.se:s system. Men tydligen då alltså. Dåligt.

Kommentera här: