Digitalt porträtt

Det här är vad jag har sysselsatt mig med idag. Det är rätt dött på skolfronten för tillfället... Vi har kursavslutning på onsdag och sen börjar nästa kurs inte förrän tisdag nästa vecka. Så jag har mycket tid för till exempel sånt här.
 
Började med att göra linjerna i tusch för hand och scannade in det, hade nog tänkt färglägga i akvarell men sen började jag lite digitalt och det kändes ju roligt att göra något som jag vanligtvis inte gör. Länge sen jag gjort ett porträtt också. Utgick ifrån en bild av Michelle Williams men vet inte riktigt vad det blev i slutändan.
 
 
Nu kanske jag borde gå ut en sväng, passa på medan det är ljust och soligt. Ikväll ska jag boxas med Elin!!

Kommentarer:

1 Calle:

skriven

Jag måste säga att jag tycker du gjort den digitala färgläggningen helt enormt bra. Har inte sett så mycket digitalt av dig - och så dyker det upp något sånt här - som bara slår allt vad jag själv försöker med inom digital färgläggning på fingrarna. Du har nog färgen i blodet. Jättefint porträtt!

2 Lilian:

skriven

Väldigt fint!

Svar: Tack!
Malin Enros

3 Calle:

skriven

Haha, ja - det är väl kanske lite onödigt att trycka ner sig själv, men du har faktiskt för jävla fin hand med färg :) Ja, jag är ju svag för svartvita grejer personligen - och det är väl där jag känner att jag kan mest. Eviggetterna görs i både tusch och akvarell faktiskt. De är i färg innan de scannas in - lägger på akvarell för att få en fin textur i pappret :)

4 Janina:

skriven

du e såååå skicklig :) puss

Svar: Tack!! <3
Malin Enros

5 Camilia ...:

skriven

bra gjort

Svar: Tack!
Malin Enros

6 Alice - bilderbyalice:

skriven

sjukt snyggt!

Svar: Tack! :-)
Malin Enros

7 Erica Andersson:

skriven

Åhh vad fint!

Svar: Tack! :-)
Malin Enros

8 Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix:

skriven

Sjukt snyggt:)

Svar: Tack så mycket!
Malin Enros

9 karoline:

skriven

ÅÅH, SÅ HIMLA DUKTIG!!!

Svar: Tack!!
Malin Enros

Kommentera här: