Fina minnen

Levererade nyss den här bilden till dess beställare. Den föreställer min barndomsbästis och mig och den var väldigt rolig att sätta ihop. :-) Good times!
 
Nu ska jag forstätta skissa på ett annat teckningsuppdrag... Och i morgon är jag ledig! Finemang.

Kommentarer:

1 art by Lisa Lans:

skriven

Gud så fin :)

2 Fredrik Larsson:

skriven

Gud vad bra du är på att teckna ansikten. Det finns ingen gräns för din talang ju! :D

3 Robin:

skriven

Jajamen, det är den adressen som gäller från och med nu. Jag är dock inte helt bekväm med blogspot då det känns alldeles för kontrollerat utifrån. Har ju en Tumblr som ligger i startgroparna också.

Du spottar verkligen ur dig bilder. Av hög kvalitet dessutom. Minns att du sa på redovisningen att du inte visste om du hade utvecklats så mycket rent teckningsmässigt men jag skulle hävda att du har gjort det. Det är din renhet och din känsla för komposition, samt att du lyckas få med så mycket i dina bilder utan att det blir plottrigt, som är din främsta styrka. Kombinera det med ett högt arbetstempo och du kan nog börja räkna kulorna så småningom. ;)

4 Linn [Limp]:

skriven

Så fin och som vanligt alla dessa härliga detaljer! En sån där Björnesnigel hade jag när jag var liten, så söt. Det måste vara svårt att göra en teckning föreställandes sig själv och sin barndomsvän. Jag tycker det är svårt när man ska efterlikna någon.

Kommentera här: