Katten Findus

Förra veckan blev det dags för ifyllning av färg på Findustatueringen. Det blev verkligen himla fint och jag är så nöjd! Som jag skrev tidigare så är det Johannes på Fifth Son Tattoo som har tatuerat. 
 
 

Kommentarer:

1 Calle:

skriven

SV: Aha, men vad kul - så du lyssnar fortfarande på National ibland då alltså? Kul! Följer fortfarande din blogg och tycker det är roligt att se alla dina pyssligheter! Kul med tatuering också (schysst motiv!), och att Johannes gjort den!

Hur är det annars med dig?

2 Calle:

skriven

Sv: Haha! Men sådär är det ju! Häromdagen upptäckte jag tex att ett annat av mina favoritband, The Perishers, hade släppt en ny skiva... för tre år sen :P

Är också ganska dålig på att kommentera - dock är jag nästan ännu sämre på att blogga nuförtiden, så det tar väl nästan ut varann ;)

Motivationsbrist kommer ju rätt hårt ibland, men hoppas att det vänder då! Nyaste bilden på doktorsmottagningen var tjusig och rolig, haha! Pluggar du fortfarande?
Det är bra med mig också. Ja, jag fick bananskalsjobb på konstcentrum som värd så att säga. Jobbar endel konstpedagogiskt med barn där också - väldigt roligt! Jätteglad för jobbet :) annars ritar jag så mycket jag kan också!

Kommentera här: