Tallinn

Jag har varit så himla stickningssugen och allt möjligt annat på sistone, så jag vet inte vad. Vilken tur då att mamma och jag åker till Tallinn i morgon. Planen är att bara gå i roliga affärer, exempelvis garn... och annat hantverk... Kanske lite kläder. Jag har aldrig varit i Tallinn så jag känner inte till utbudet. Men vi har kollat upp några ställen som vi ska besöka. 
 
Ska bli så kul! Vi ska vara i Stockholm i morgon och sedan på kvällen sätter vi oss på färjan mot Tallinn. 
 
Hoppas även på lite inspiration för jag vet inte riktigt vad jag vill sticka. Kanske en tröja i någon annan modell... 
 
Mitt nuvarande projekt är det på bilden nedan. Med några fina pärlor till tror jag det kan bli ett riktigt snitsigt halsband. 
 
 
 

Påsk och sånt

Jo så att eeh. Är ju ute på praktik nu, men åkte ändå till Åland senaste helgen en sväng. Det blev hundraårskalas och så en sommarjobbsintervju. Och i morgon bitti åker jag igen. Mycket Eckerölinjen nu.... Kanske skulle försöka mig på att skriva på den där skavande skoluppgiften på färjan. Men det brukar inte bli så mycket studier på havet om jag känner mig själv rätt. Inte hemma heller för den delen i och för sig. 
 
Och jo, den där jobbintervjun måste väl ha gått hyfsat eftersom jag idag fick veta att jag kommer spendera fem veckor på dagis i sommar! Mycket trevligt påskbesked kan man ju verkligen säga. 
 
Vi avslutar med en liten bild.