Intensiv vecka

Det här har varit en fullspäckad vecka, när vi hunnit börja med både bild, drama, rörelse och musik i skolan. Även om det är lättsamma ämnen så blir det ganska intensivt med så mycket nytt och mycket praktiska övningar. Roligast hittills har kanske varit idag när vi fick pröva spela ukulele. Jag har beställt en också som jag hoppas kommer i morgon. Tanken är att vi ska lära oss spela lite på något instrument, och ukulele känns lagom. Men jag blev lite sugen på gitarr också, som jag inte spelat sedan mellanstadiet... Det kan ju vara roligt att testa lite i alla fall.
 
Ikväll hade jag tänkt gå på ett kombinerat skivstång och spinning-pass men avbokade det när jag kom hem för jag var så trött och orkade inte träffa några mer människor idag, haha. Men efter lite mat och vila åkte jag ut till Hemlingby istället och sprang 6 km. Andra gången den här hösten, och det känns så himla bra att jag orkar hela rundan! Obeskrivligt hur stark och frisk man känner sig efteråt, oavsett vad man tränat. Det är nog min största motivation. Endorfinkicken.
 
För ett par veckor sedan kom jag äntligen igång med lite pyssel. Ronja, Elin och jag bestämde att vi alla skulle ge oss på att virka varsin filt av mormorsrutor, så vi gick och köpte garn. Det går av bara farten när man väl kommit igång, till sist bli det svårt att sluta. Jag har virkat 35 hittills. Färgskalan blir lite liknande som min blommiga soffa, jag tänker mig att filten ska ligga där sen. Jag tror att jag virkar ihop dem sen med en svart kant runtom allihop.
I morgon är vi lediga från skolan så då ska jag ut i skogen en sväng med Elin, är tanken. Och på kvällen blir det bio med Jenny.
 

Kommentarer:

1 Julia Lindfors:

skriven

Det är verkligen underbart att känna sig stark och bara njuta av endorfinkicken efter ett bra träningspass! Och bra jobbat med att klara av att springa hela rundan - snart springer du en mil utan problem :)

Svar: Eller hur! Måste ju vara det bästa ångestdämpande medlet som finns. Ja, kanske skulle sätta upp milen som mål att klara av. :-)
Det var väldigt inspirerande att läsa om din träning förut, synd att du slutat blogga, men känns det inte roligt så ska man ju inte tvinga fram det. Hoppas du finner inspirationen igen!
Malin Enros

Kommentera här: