Tatueringstisdag

I tisdags blev en riktigt spännande och lite utmanande dag på två sätt. På förmiddagen gymmade jag själv för första gången som jag ju skrev om tidigare att jag skulle. Det gick riktigt bra och det var så roligt!
 
På eftermiddagen blev det ännu mer spännande för då hade jag bokat tid för tatuering. På min arm sitter nu en liten katten Findus och hans höns-kompis. Jag var ganska nervös innan, för hur det skulle kännas, men det gick förvånansvärt bra och gjorde inte så ont som jag hade trott. Det var en ganska intressant känsla på något märkligt vis. Tanken är att det ska bli lite färg också så småningom.
 
Jag har bara suddiga mobilbilder från i onsdags men tänkte jag skulle visa i alla fall.
Det är Johannes Streith på Fifth Son Tattoo som gjort den och originalbilden är ju från en av Sven Nordqvists Pettsonböcker.
 
Jag är hursomhelst väldigt stolt över båda mina bedrifter den dagen! Det blev en väldig kick för självförtroendet med så mycket spänning på samma dag.

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

häftigt, att du våga. Jätteguligt motiv/hälsningar svärmor o förresten tack för senast. Du hade precis så mysigt som jag hade föreställt mig.

Svar: Tack själv, det var så mysigt att ni kom och hälsade på!!
Malin Enros

2 Jimmi:

skriven

Vad roligt! Och extra roligt att det var Johannes som gjorde den :)

3 Marie:

skriven

Åh! Så modig du är och vad bra det blev! (Det blir säkert ännu finare med färg sedan också). Pettson är en favorit! :D
Tack för kommentaren på min blogg! ^^ Jag var ju tvungen att kolla din blogg också då, jag är också nyfiken jag :) Ha det så jättebra!
/Marie i klassen

Svar: Tack!! Pettson är bäst! :-)
Malin Enros

Kommentera här: