Påsk och en bild

Nu är jag hemma på Åland över påsken. Äter godis och klappar hunden. Har börjat sticka på en ny tröja. Och så har jag hunnit jobba ett par dagar också.
 
Här är en beställningsbild, den skulle bli en födelsedagspresent. :-)
 

Måndag

God morgon måndag!
 
Igår kväll blev rislampan färdig. Den är väl egentligen finast från vinkeln på sista bilden. Idag funderar jag på att göra något åt en gammal kökslampa. Det blir mycket lampor nu... ska skriva färdigt en skoluppgift också som jag kom ganska långt med igår. Men det känns ju inte riktigt lika roligt.
 

Lampor och taxar

Förra helgen pysslade jag med Elin och Ronja hemma hos Ronja, hon har flyttat hit till samma hus som mig, mycket trevligt. :-) De sydde på sina overaller och jag dekorerade min rislampa. Tygblommorna som jag klistrade fast på den räckte inte riktigt till, men jag tror det blir bra! Kanske lite snett.
 
Annars så har jag väl hunnit med att virka lite taxar och sånt. I fredags var jag på bio sjuan med Jenny, vi såg Kvartetten, den var lite mer ledsam än vi trodde men helt sevärd. Igår gjorde Adde och jag tacos och myste. :-) Bra helg!
 
Hann dessutom med att besöka ett par loppisar igår, Ria och Låga porten. Båda nya för mig, på Låga porten fanns verkligen massor med fina grejer. Tråkigt nog väldigt höga priser. Men roligt i alla fall att kika på alla prylar och drömma sig bort... Mängden lampor med vackra skärmar och designporslin var imponerande. Jag köpte faktiskt en skrivbordslampa som jag fick lite billigare eftersom han inte tog bankkort och jag inte hade så mycket kontanter med mig, så det var ju snällt. Han som hade loppisen sa att det var en ganska vanlig modell, tur för mig. Min gamla hade börjat glappa och den här är lite piggare färgmässigt. Den är orange egentligen men ser röd ut på bilden.
 
Rislampan
En av taxarna :-) Vad svårt det är att fota virkade figurer förresten.
Skrivbordslampan