Kuddfodral av lappar

Jag brukar tycka det är lite trist när bloggare lägger upp bara mobil-/instagrambilder, men har ju insett hur smidigt det är nu...
 
Igår promenerade jag iväg till Rusta och köpte några prydnadskuddar, skulle egentligen ha bara innerkuddar men hittade inga sådana. Men kuddarna med (tråkiga) fodral var så billiga så det funkade bra ändå. Av ett gäng gardinrester och loppistyger sydde jag sedan ihop ett mönster av lappar som blev ett kuddfordral. Jag är jättenöjd! Funderar på om jag ska göra de andra två likadana... Kanske en randig också?!
 
Kul att piffa upp med lite våriga detaljer i alla fall. Lite snett och vint blev det ju (precis som tröjan) men äh, det överlever man.
 
Ha det fint!
 
 
 

Kommentarer:

1 Janina:

skriven

Underbara, och du kan vara säker på att ingen annan har likadana. Det är det som är så kul när man fixar själv. Ja, nu börjar nog vårkänslorna spira...har kollat i en massa kataloger på nya gardiner ( som det inte sku finnas en hel massa gamla i klädkammaren) hihi :)

Svar: Tack :-) Du får väl också sy något av gardinerna i klädkammaren så kan du köpa nya sen med gott samvete ;-)
Malin Enros

2 Luxxie - kreativt kaos och konstigheter:

skriven

sv; Jag ser det ;D Jag var precis här inne och tänkte kommentera vad fint ditt är! Det är så himla skönt med lite vårfärger på kuddarna :)

Jag fick göra små rutor av det rutiga tyget för det blev så tråkigt med större av dom tygerna :)

Svar: Ja visst, man får sån lust att förnya en massa nu när det blir vår tycker jag... :-)
Malin Enros

3 Lilian:

skriven

Jättefin kudde! Kunde nästan ha gjort den själv. Häftigt att du blivit så intresserad av att sy, sticka och virka m.m.

Svar: Det är så roooligt! :-))
Malin Enros

4 Janina:

skriven

tack för tipset :)

Kommentera här: