Kuddfodral av lappar

Jag brukar tycka det är lite trist när bloggare lägger upp bara mobil-/instagrambilder, men har ju insett hur smidigt det är nu...
 
Igår promenerade jag iväg till Rusta och köpte några prydnadskuddar, skulle egentligen ha bara innerkuddar men hittade inga sådana. Men kuddarna med (tråkiga) fodral var så billiga så det funkade bra ändå. Av ett gäng gardinrester och loppistyger sydde jag sedan ihop ett mönster av lappar som blev ett kuddfordral. Jag är jättenöjd! Funderar på om jag ska göra de andra två likadana... Kanske en randig också?!
 
Kul att piffa upp med lite våriga detaljer i alla fall. Lite snett och vint blev det ju (precis som tröjan) men äh, det överlever man.
 
Ha det fint!
 
 
 

Lite av varje

Skönt med fredag! Igår hade vi ett seminarium i skolan som många var lite nervösa inför, knepig litteratur och lite annat upplägg än förut. Men det gick bra! Det blev väldigt intressanta diskussioner och kändes lyckat. Efter skolan åkte jag till Ikea med Ronja och Elin, köpte lite smågrejer bara. Tulpaner till exempel, och frön! Så nu har jag sått kryddor. Spännande med lite odlingar, hoppas det kommer upp något grönt. Jag täckte in dem i plast också men fotade innan.
 
Ikväll kommer Jenny hit, det blir roligt, vi har inte setts på länge. Och i morgon kanske det blir en tur till Erikshjälpen. Tänkte att jag skulle skissa lite också, det är ett tag sedan igen. Ha en fin helg! <3
 

Åland och en hjärtlig bild

Hej!
 
Jag är hemma på Åland över helgen. Det är ju ett tag sen jag var här nu igen. Har iofs med mig en hemtenta som ska vara klar på måndag, men skönt ändå med lite miljöombyte.
 
Tänkte önska glad alla hjärtans dag/vändag med en liten bild! Kanske blir det allra bäst när man målar bara för att det är mysigt, utan krav... Eller, den här bilden skickade jag iofs till min mormor. Men det som är så bra med mormorar är ju att de tycker att allt man gör är bra. ;-)
 
Puss och kram!