Växthuslängtan

Jag längtar så mycket efter att ha en egen trädgård med ett växthus byggt av gamla fönster. På våren suger det verkligen att bo i lägenhet. Jag vill vara ute. Jag vill driva upp små plantor i det skrangliga växthuset, inte på fönsterbrädan. Och så vill jag sitta där och eftermiddagsfika med tio lager kläder på mig eftersom det egentligen är för kallt.
 

Tillbaka från Barcelona

Nu är jag återigen i Gävle. Vi hade några riktigt fina och varma (!!) dagar i Barcelona och sen åkte jag hem via Åland och hämtade med mig bilen. Skönt att få köra hit med Håkans nya skiva skrålande ur högtalarna. Några bilder från resan finns på min instagram.
 
Jag brände både axlarna och näsan...
 
Kärleksfull lapp från min blomvattnare ;-)
 
Som tur är känns det ju som om våren börjar komma hit norrut nu också äntligen.

Nya hyllor och gammal jordglob

Just det ja, veckan innan påsk kom ju min pappa hit en sväng. Jag hade en del grejer som skulle med hem så det var smidigt att få åka bil. Vi åkte till ikea och köpte ett par bokhyllor också, eftersom min gamla blivit för liten och översvämmad. Så här fint blev det! Det är vanliga vita Billy-hyllor. Nu får det plats mycket böcker och prylar.
 
Dessutom hade han med sig farfars gamla jordglob som jag längtat efter att få ta hit. Den har stått i källaren där jag bor när jag är hemma men nu får den vara här. Mys, mys, mys.