Flyttlådor och duschdraperier

Igår och i förrgår var jag i Gävle och flyttade till en annan lägenhet med hjälp av mamma, pappa och storebror. Den förra lägenheten ska göras om så därför måste jag flytta. Den jag kommer att bo i nu är så mysig så jag ville inte åka därifrån! Men det är ännu så rörigt där så jag får visa bilder någon gång längre fram...
 
Här är istället mitt nya fräna duschdraperi, som man skulle kunna tro är reklam från läskmärket Jaffa men det kommer egentligen från finska Valilla Interior.
 

Senaste nytt

Jo så att ee... jag sökte ju en bilderbokskurs, på distans i Göteborg, till hösten. Fick besked häromveckan att jag inte kom vidare till urvalet. Det var ju en besvikelse, såklart. Även om jag var beredd. Det är ju egentligen det enda bild-relaterade jag har sökt.
 
Igår blev bilderna till ett litet illustrationsuppdrag klara och idag lämnade jag in dem. De verkade nöjda och då är jag också fett nöjd såklart!
 
På midsommar blev det bakluckefika i Eckerö, och sen var jag ledig i helgen! Tur det så man hinner med lite målande också. :-) Veckan före Ålandspannkaka hos Uffe på berget. Det ska fikas barra!
 
 

Fina minnen

Levererade nyss den här bilden till dess beställare. Den föreställer min barndomsbästis och mig och den var väldigt rolig att sätta ihop. :-) Good times!
 
Nu ska jag forstätta skissa på ett annat teckningsuppdrag... Och i morgon är jag ledig! Finemang.