Just nu

Jobbar, trivs bra men längtar kanske lite efter ledighet i mellanåt... En loppisresa västerut skulle nog inte sitta fel. Men det blir väl inte ännu på några veckor.
 
Längtar också efter att få ställa i ordning i lägenheten i rosa huset, det kommer bli så himla bra. Är däremot mer nervös för resten av hösten, vad jag ska göra. Funderar om igen varför det är så svårt att veta. Jo, visst, man kan börja och pröva och se hur det känns... Det går ju inte att veta i förväg, antar jag och det är vad jag försöker intala mig. Det är förstås ännu ett ganska bra tag kvar och antagningsbeskeden har ju inte ens kommit. Hoppas motivationen och peppet kommer samtidigt...?
 
Den här bilden har jag väl inte visat? Konstigt. Den måste ha glömts bort. Det är den första bilden som såldes på utställningen. Min vän Camilla står för inspirationen.
 
 
 

Kommentarer:

1 Fredrik Larsson:

skriven

Haha. Älskar den förvirrade minen som gubben har. Och älskar kossorna. Den som tecknar Mamma Mu kan ju bara slänga sig i väggen. :P

2 Carina:

skriven

Du ska se att du blir både skolpigg och motiverad bara vi närmar oss slutet på augusti. Och bra blir det absolut helt säkert! Jag hejar på dig! Och du vet: man kan alltid ombestämma sig oxå! :)

3 Linn [Limp]:

skriven

Mysig bild som vanligt ;) Jag tycker verkligen du fick till björken. Den ser så mjuka former och ett fint mönster.

Kommentera här: