Fyra dagar och hösten som närmar sig

Hej!
 
Ber om ursäkt om ni tycker rubriken känns deppig...
 
Nu jobbar jag fyra dagar till och sen ska jag vara ledig lika många dagar! Det ser jag verkligen fram emot. På lördag åker mamma och jag över till Sverige på loppisresa är det tänkt och sen kör vi upp till Gävle och blir där till måndag. Då får jag ställa i ordning lite mer i lägenheten och det ska också bli väldigt roligt.
 
Förra veckan fick jag veta att jag kom in på förskollärarprogrammet, fortsättningsvis i Gävle, så nu är det klart att jag börjar på det i höst. Om en månad, typ (!). Just för tillfället känns det ganska bra men samtidigt jobbigt att skapandet kommer hamna lite mer på sidan av.
 
Passande bild, från utställningen förstås. Den blev inte såld och hänger just nu här i källaren hos mina föräldrar. Kanske känner ni igen den, jag har "målat den två gånger" men den här är gjord i ett lite större format än tidigare, och så har jag gjort om och lagt till en hel del.
 
(Klicka på bilden så blir den lite större)

Kommentarer:

1 Fredrik Larsson:

skriven

Äntligen en till underbarbild av dig. Den här bilden hade mycket man kan titta på. Tänk om man ändå hade din talang. :)

2 Linn [Limp]:

skriven

Förskoleprogrammet, grattis! Synd att man kanske inte hinner måla lika mycket men du skulle säkert bli populär bland barnen så fort de ser hur bra du kan måla. Och tänk barn kan skänka en mycket inspiration till kommande motiv ;)

Kommentera här: