I min kökshylla!

Jag njöt till fullo av mina lediga dagar och nu är det två veckor jobb till som gäller. Det ska väl gå an :-) Efter att ha varit i Gävle ett par dar ser jag verkligen fram emot att få åka dit igen om ungefär tre veckor. 
 
Vi hann med en hel drös med loppisar i helgen, det blev inga direkta storfynd men en Spisa ribb-kaffekopp är jag ganska nöjd med.... Fint i kökshyllan! Berså-koppen bakom är tråkigt nog nyproducerad men den var i alla fall på rea och de är så snygga ihop ju!
 
 
Nu borde jag teckna uppdrag som jag skjutit på framtiden men jag börjar jobba klockan sju i morgon bitti igen så det är nog sovdags nu...
 
Puss!

Ledigt och berså

Hej!
 
Idag är den första av mina fyra lediga dagar nu på raken. Så skönt!
 
I morgon är det dags för loppisresa. Något som många letar efter på just loppisar är ju porslin formgett av Stig Lindberg. Det inspirerade mig till att virka den här minikaffekoppen med ungefär Stig Lindbergs mönster Berså. Formen på koppen är ju inte riktigt korrekt men jag är rätt ny på det här med virkning .
 
Jag är i alla fall sugen på att göra fler... med andra mönster på.
 
 
Ett gäng jordgubbar ha det blivit också. Fast jag har råkat virka dem med avigsidan utåt, allihop. Nåja. :-) Har något annat virk- och jordgubbsrelaterat på gång också, visar när jag fått tag på mer material till det så jag kan göra färdigt, kommer bli fränt!
 

Fyra dagar och hösten som närmar sig

Hej!
 
Ber om ursäkt om ni tycker rubriken känns deppig...
 
Nu jobbar jag fyra dagar till och sen ska jag vara ledig lika många dagar! Det ser jag verkligen fram emot. På lördag åker mamma och jag över till Sverige på loppisresa är det tänkt och sen kör vi upp till Gävle och blir där till måndag. Då får jag ställa i ordning lite mer i lägenheten och det ska också bli väldigt roligt.
 
Förra veckan fick jag veta att jag kom in på förskollärarprogrammet, fortsättningsvis i Gävle, så nu är det klart att jag börjar på det i höst. Om en månad, typ (!). Just för tillfället känns det ganska bra men samtidigt jobbigt att skapandet kommer hamna lite mer på sidan av.
 
Passande bild, från utställningen förstås. Den blev inte såld och hänger just nu här i källaren hos mina föräldrar. Kanske känner ni igen den, jag har "målat den två gånger" men den här är gjord i ett lite större format än tidigare, och så har jag gjort om och lagt till en hel del.
 
(Klicka på bilden så blir den lite större)