Panduro i Valbo och vimplar på gång

I lördags åkte Fredrik och jag till Valbo. Dels var det andra omgången av det finska presidentvalet så jag var till Valbos gamla kommunalhus och röstade. Där satt de finska damerna på rad precis som förra gången. Häftigt tycker jag, att det ordnas med vallokaler för finländska val här också.

Efter röstandet gick vi till köpcentret. Panduro öppnade där i december! Jag visste inte det förrän alldeles nyligen. Det var inte en jättestor lokal men de hade ändå en hel del grejer. Mamma och jag har nämnt några gånger att det är dåligt med såna affärer häromkring. Jag köpte ett par garnnystan som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Jag håller på och stickar några vimplar av ett annat garn. Det är lite av ett experiment men jag hoppas det blir bra sen när jag har pressat dem och hängt upp dem! Var det nu blir... Jag måste i alla fall köpa ett par garnnystan till tror jag. Jag har stickat sju stycken hittills (nedre bilden).

Idag har jag varit i skolan och skissat och i morgon har jag handledning, finemang! Kusiner

Fick något ryck och skissade ihop en bild av ett par kusiner som jag saknar! (Och en hund som jag också saknar...) Referensfotot är några år gammalt.

Blyertsstrecken fick vara kvar den här gången. Den skulle göra sig bra i färg också, vi får se! Det här är för övrigt första bilden som jag sparade i mappen Teckningar 2012, helknasigt. Hela januari har ju snart gått. Fast jag har skissat ganska mycket faktiskt, till projektarbetet.