Mitt tvåtusentolv

Det blev ett litet uppehåll här, jo :-)
 
Jag läste en årsresumé på en blogg och började fundera över hur mitt eget 2012 sett ut. Det slog mig då vilket händelserikt år det faktiskt har varit, något som jag egentligen inte har reflekterat över tidigare. Året har bestått av både nya bekantskaper och jobbiga uppbrott. Jag avslutade mina två väldigt roliga år på serie- och bildberättarprogrammet, och började läsa till förskollärare, vilket kanske inte har känts helt hundraprocentigt men jag trivs ändå över förväntan. I april hade jag min första egna utställning som resulterade i överväldigande fin respons, där jag dessutom sålde ganska många målningar och fick göra både ett och annat beställningsjobb efteråt. Dessutom har jag ju flyttat till en annan lägenhet i ett gammalt hus där jag trivs så himla bra.
 
Hur som helst, det har varit både upp och ner som sig bör såklart. Men mest upp! Kanske allra särskilt sedan den 22 augusti, när jag pratade med Andreas för första gången. Den dagen hade jag visserligen ingen aning om att det bara ett par veckor senare skulle vara vi <3
 
Gott nytt år :-)

Kommentarer:

1 Carina:

skriven

Funderade på det där med årsresumé jag oxå.. Kom fram till att det är mycket roligare att fantisera om vad det nya året ska innehålla (även om det säkert är himla nyttigt att ta en titt i backspegeln)! :) Gott nytt '13 till dig!

Svar:
Malin Enros

2 Julia Lindström:

skriven

Härligt att höra att året varit mest bra :) Syns i morgon! Kram

3 Carina:

skriven

Du har ju så rätt! Och just nu är verkligen inte dumt nånstans!! :-)

Kommentera här: