Broschyrer och klistermärken

I morgon jobbar jag sista dagen för i sommar! Så idag storfikade vi på jobbet med både tårta och morotskaka. Sen är jag ledig lite mer än en vecka. Nollningen i Gävle börjar onsdagen 22 augusti. Jag åker dit på måndagen innan har jag tänkt. Nervöst med massa nytt igen nu då. Känns skönt att jag i alla fall redan bor i Gävle och på det viset är det ju inte lika mycket nytt som när jag började på serie- och bild.
 
Men först ska jag ha en skön ledig vecka. Greja med lite teckningsuppdrag ska jag göra också.
 
Häromdagen var jag in till Agenda 21 och hämtade några broschyrer och klistermärken. De blev så fina! Berättade ju om det tidigare. Här kommer ett gäng bilder så ni får se. Det sista evenemanget i vattenturnén är i morgon i Alandica kl 11-14. En föreläsning om vattenkristaller.
 

Klistermärket är alltså meningen att man ska kunna klistra på sin flaska och visa att man återanvänder den och har kranvatten i den. Fin idé :-)

Kommentarer:

1 Linn [Limp]:

skriven

Klistermärken är tycker jag är så kul, sitter väl kvar i en sen man var liten och samlade på det. Måste vara roligt att ha sin egen illustration som en. Och smart idé att klistra på en flaska, blir ju snyggaste vattenflaskan ;)

2 Anna:

skriven

Hej!

Kontaktar dig för dina fina skisser och har en fråga om du skulle kunna tänka dig att måla/skissa en tavla på beställning. Du kan väl svara till min mail så kan jag skriva lite utförligare!

Vänligen Anna

3 Jenny McPenny:

skriven

Jättecoolt! =D Jättefina bilder verkligen, bra jobbat!

Kommentera här: