Gefle

Jag har inte dött. Bara flyttat tillbaks till Gävle med allt vad det innebär. Förra veckans måndag packade jag bilen full och åkte hit. Har ju redan varit här i en vecka nu, tiden går fort... Nollningen har varit rolig hittills, jag har varit med på ganska mycket grejer men den här veckan får bli lugnare. Första riktiga skoldagen var igår och det känns roligt att få sätta igång. Vi delades in i studiegrupper, fick schema och gick igenom kurslitteraturen. Det verkar lovande om än något förvirrande.
 
Så nu har jag lite grejer att läsa tills slutet på veckan. Svårt att koncentrera sig så här i början bara, mycket som snurrar i huvudet. Ikväll avklarade jag höstens första joggingrunda, det gick mer smärtfritt än jag trodde och rensade hjärnan en aning om inte annat! 
 
På väg till Gävle, med krukväxterna som medpassagerare...
 
Mitt köksfönster för någon dag sedan.

Broschyrer och klistermärken

I morgon jobbar jag sista dagen för i sommar! Så idag storfikade vi på jobbet med både tårta och morotskaka. Sen är jag ledig lite mer än en vecka. Nollningen i Gävle börjar onsdagen 22 augusti. Jag åker dit på måndagen innan har jag tänkt. Nervöst med massa nytt igen nu då. Känns skönt att jag i alla fall redan bor i Gävle och på det viset är det ju inte lika mycket nytt som när jag började på serie- och bild.
 
Men först ska jag ha en skön ledig vecka. Greja med lite teckningsuppdrag ska jag göra också.
 
Häromdagen var jag in till Agenda 21 och hämtade några broschyrer och klistermärken. De blev så fina! Berättade ju om det tidigare. Här kommer ett gäng bilder så ni får se. Det sista evenemanget i vattenturnén är i morgon i Alandica kl 11-14. En föreläsning om vattenkristaller.
 

Klistermärket är alltså meningen att man ska kunna klistra på sin flaska och visa att man återanvänder den och har kranvatten i den. Fin idé :-)

Bara krångel

Blogg.se krånglar mer än lovligt nuförtiden tycker jag. Jag gillar det nya bloggverktyget, det är snyggt och lätthanterligt och har en hel del nya fina funktioner. Men när det gäller att besöka bloggar och kommentera så är det alldeles för mycket kossor i serverrummet. Har ni andra också problem med det? Kanske det börjar vara dags att byta till blogspot...
 
:-(