Allt har två sidor

Hej och hå.

Jag är tillbaks i Gävle, ska ha lite handledning i veckan och sen är det ju SPX eller Stockholms internationella seriefestival i helgen också. Jag tänkte eventuellt åka dit på lördagen. Jag ska inte sälja något men många av mina fantastiskt duktiga skolkamrater säljer både det ena och det andra så det får ni inte missa om ni befinner er i Stockholm.

Annars så har jag väl börjat skriva på min processbeskrivning, fast det känns lite tidigt. Det är ju ännu ganska många veckor kvar till sommaren. Men tiden går fort och sen är det slut. Det kommer kännas riktigt jobbigt. Samtidigt ska det bli roligt med sommarjobb och sommar-Åland... Allt har två sidor som vanligt.

Jo, det var allt för idag.

Den här bilden heter Morfar!

Några foton

Igår träffade jag ju den sista barngruppen, var lite nervös för att det skulle bli rörigt för det var en lite större grupp, men det gick bra. De var så duktiga och intresserade så det var riktigt roligt. Nu känns det lite tomt. Jag har börjat renskriva deras synpunkter och mina egna reflektioner.

Känns lite tomt nu när jag ju egentligen har bara skrivandet kvar. Det har varit väldigt intensivt, egentligen ända sedan januari men allra särskilt nu på slutet. Tråkigt att det är slut för det har varit så roligt att få jobba med ett projekt som jag har valt och utformat i princip själv. (Utställningen hänger ju kvar ett tag till men det mesta praktiskta är gjort)


En del av utställningen


"Bo i ett träd"


Fyra av bilderna hör ihop lite grann och föreställer äldre människor. Det här är "Farfar"-bilden. Ni vet, många har väl sett upp till sina mor- eller farföräldrar. Och utställningen heter ju just "När jag blir stor..."