Spännande böcker

Några böcker som jag tycker verkar spännande...

Bilderboksretro, förmodligen späckad med fina bilder. Det ska komma en från varje decennium från 50- till 80-talet. Känns kanske särskilt intressant nu i och med allt bilderboksprat i kursen. 50-talet har redan kommit ut.

Dessutom Supertanten av Elin Ek som jag läste om på Miriams blogg, tror jag det var, för några veckor sen. I den får man läsa om tanter som inspirerat Elin, recept på både kakor och mat, seriestrippar och diverse tips och trix från tanter. Verkar super tycker jag :-D

Bilder från Adlibris, Rabén & Sjögren och Bonnier.

Bilderboken

Idag redovisade vi bilderboksuppgiften hela dagen. Det var roligt att få se vad alla kommit fram till och hur resultaten skiljde sig åt. Nu känns det lite vemodigt att kursen är slut.

I morgon åker jag till Åland, ser verkligen fram emot att vara hemma några dagar. Så nu ska jag packa klart och sen sova...

Här är i alla fall mina två färdiga uppslag, utan text, för den är upphovsrättsskyddad. Klicka på bilderna för att förstora dem (det blir mycket roligare då).


Dagisbarn i skogen

Här är bilden som jag visade lite detaljer från förut, innan den var färdig. Men nu är den klar och scannad. Pappersformatet den är målad på är A2, klicka på bilden för att förstora den. :-)